Scootmobiel in auto

Wilt u op vakantie en uw scootmobiel in auto mee vervoeren? Dat is mogelijk met een opvouwbare scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel is eenvoudig mee te nemen doordat het gemakkelijk ingeklapt kan worden. Deze modellen passen vrijwel in iedere kofferbak en zijn hierdoor zeer geschikt voor transport.

Bent u graag op pad?

Bent u iemand die van reizen houdt? Ziet u graag nieuwe steden of vakantieoorden? Wilt u gewoon lekker op vakantie kunnen gaan of op de scootmobiel Antwerpen of andere wereldsteden ontdekken? Ook wanneer uw mobiliteit achteruit is gegaan, moet dat natuurlijk gewoon mogelijk zijn. Voor mensen die moeite hebben met lopen en hierdoor een scootmobiel gebruiken, zijn er een aantal oplossingen.

Op vakantie met scootmobiel in auto

Als u iemand bent die de scootmobiel wilt meenemen naar verschillende bestemmingen, is een opvouwbare scootmobiel zeer geschikt voor u. U kunt uw scootmobiel in auto, bus of trein meenemen omdat het weinig ruimte in beslag neemt. Een opvouwbaar model is binnen enkele minuten weer in elkaar gezet en klaar voor gebruik. Een ander voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat deze zeer wendbaar is. U kunt er kleinere draaicirkels mee maken en hierdoor is een opvouwbaar model heel goed binnenshuis te gebruiken. Heeft u een vakantiehuisje waar u wilt kunnen genieten van uw vrijheid en zelfstandigheid? Neem uw scootmobiel in auto, bus of trein mee naar uw vakantieoord en geniet ook tijdens uw vakantie van uw mobiliteit!

Andere mogelijkheid

Als u kiest voor een vaste scootmobiel omdat u bijvoorbeeld een groter voertuig wilt, is het natuurlijk ook mogelijk om op vakantie te gaan. Uw vaste scootmobiel in auto, bus of trein meenemen is niet mogelijk, maar er zijn wel een aantal vliegmaatschappijen die scootmobielen meenemen mits dit van te voren is doorgegeven en er ruimte voor is gereserveerd. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een aanhangwagen te huren als u met de auto reist.

Kunt u niet beslissen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een scootmobiel, maar weet u niet welk model past bij uw situatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Mobilae helpt u graag bij het zoeken naar de juiste scootmobiel!