Scootmobiel kosten

Scootmobielen zijn te vinden in vele soorten en maten. Groot, klein, sportief, bescheiden of met alles erop en eraan. Maar ook in snelheid, capaciteit en draagvermogen verschillen ze van elkaar. Om die reden variëren ook de scootmobiel kosten van elkaar. Het voordeel hiervan is dat voor elk budget wel een geschikt model te vinden is.

Waar hangen de scootmobiel kosten van af?

Bent u op zoek naar een scootmobiel met extra stabiliteit of is een 3-wielige scootmobiel voldoende? Wilt een scootmobiel die snel rijdt, of neemt u genoegen met 7 km per uur? Als u een partner heeft die ook moeite met lopen heeft, kunt u kiezen voor een duo scootmobiel. Dit model is speciaal ontworpen voor twee personen.

Scootmobiel kiezen

De scootmobiel kosten die u uiteindelijk gaat maken, hangen af van uw wensen en uw budget. Scootmobiel prijzen kunnen sterk uiteenlopen. Door binnen uw budget alle opties tegen elkaar af te wegen, komt u tot een besluit welke scootmobiel het beste bij u past. Hierbij kunt u ook onderscheid maken tussen een vaste scootmobiel en een opvouwbare scootmobiel. Dat kan namelijk ook schelen in de scootmobiel kosten.

Opvouwbare scootmobiel

Als u veel reist, is een opvouwbaar model wellicht de beste keuze voor u. Deze modellen zijn namelijk erg licht en eenvoudig inklapbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in de kofferbak van de auto. Maar ook als u met het vliegtuig of met de trein reist, kunt u een opvouwbaar scootmobiel eenvoudig meenemen. Erg praktisch!

Vaste scootmobiel

Een vaste scootmobiel is meestal groter dan een opvouwbaar model. Als u dagelijks lange afstanden gaat afleggen, is een vast model aan te raden omdat de actieradius vaak groter is. Een vaste scootmobiel is robuust en stevig waardoor u altijd met een veilig gevoel op pad bent!

Scootmobiel accessoires

Ook accessoires en extra onderdelen kunnen bepalend zijn voor de scootmobiel kosten. U kunt kiezen voor speciale accessoires om uw scootmobiel aan te vullen. Een bagagemand- of koffer is vaak als extra onderdeel te koop. Maar bij accessoires kunt u ook denken aan een drempelhulp waarmee u de drempel gemakkelijker oprijdt. Of een rollatorhouder om uw rollator aan vast te maken.

Bel Mobilae voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over scootmobielen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.