Accu voor de scootmobiel

Heeft u een accu voor de scootmobiel nodig? Dan bent u bij Mobilae aan het juiste adres! Wij verkopen naast verschillende soorten scootmobielen ook onderdelen voor de scootmobiel. Bij scootmobiel onderdelen kunt u denken aan een accu voor de scootmobiel, extra bagageruimte, beenhoezen, regencapes en nog veel meer. Heeft u een specifiek onderdeel of accessoire nodig? Bekijk dan ons uitgebreid assortiment!

Scootmobiel onderdelen apart aanschaffen

Het mooie aan een scootmobiel is dat u de onderdelen apart kunt aanschaffen. Wilt u een overkapping omdat u niet in de regen wilt rijden? Het is mogelijk om voor sommige modellen een overkapping aan te schaffen. Wilt u extra bagageruimte omdat u ruimte tekort komt wanneer u ergens naartoe gaat? Dan kunt u uw scootmobiel uitbreiden met een extra bagagekoffer. Maar u kunt ook onderdelen erbij nemen waardoor u uw andere hulpmiddelen mee kan nemen op de scootmobiel. Denk hierbij aan een zuurstoffleshouder, een stokhouder of een rollatorhouder.

Zoekt u een nieuwe accu voor de scootmobiel?

De levensduur van een accu voor de scootmobiel is erg afhankelijk van hoe u uw scootmobiel gebruikt. Te veel opladen kan de levensduur verkorten, maar hetzelfde geldt ook voor te weinig opladen. Accu's zijn namelijk zelf ontladend wat betekent dat ze ontladen wanneer ze een lange tijd niet zijn gebruikt. Het is daarom verstandig om uw accu's met regelmaat op te laden, ook wanneer u weinig of geen gebruikt maakt van uw scootmobiel. Op deze manier zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw accu's gewaarborgd blijft.

Als uw accu's toe zijn aan vervanging, kunt een nieuwe accu voor de scootmobiel bestellen bij ons. Wij leveren accu's in setjes aan van 2 stuks. Uw scootmobiel beschikt namelijk over een set van 2 accu's en wanneer u deze moet vervangen, is het nodig om de hele set te vervangen. Op al onze accu's geldt een garantietermijn van 6 maanden.

Bekijk het Mobilae assortiment voor meer onderdelen!

Bent u specifiek op zoek naar een scootmobiel onderdeel of wilt u kijken wat voor handige accessoires er allemaal beschikbaar zijn voor uw voertuig? Bekijk dan ons uitgebreid assortiment. Bij ons vindt u alle onderdelen wat het scootmobiel rijden nog aangenamer maakt dan het al is!