Scootmobiel onderhoudscontract

Het onderhoud van een scootmobiel is erg belangrijk. Dat heeft te maken met het waarborgen van kwaliteit maar ook met veiligheid. Het is dan ook raadzaam om een scootmobiel onderhoudscontract af te sluiten bij onze service organisatie. Zo bent u altijd verzekerd van professionele en nauwkeurige service!

Belang van scootmobiel onderhoudscontract 

Wanneer u een scootmobiel bij Mobilae koopt, kunt u er zeker van zijn dat deze van deugdelijke kwaliteit is. Mobilae biedt namelijk alleen maar producten van topfabrikanten aan. Toch is het raadzaam om een scootmobiel onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek onderhoud. Want op deze manier voorkomt u slijtage dat eventueel kan ontstaan aan de onderdelen. Bovendien is het prettiger om met een gevoel van veiligheid op uw scootmobiel te stappen!

Scootmobiel veiligheid 

Een scootmobiel moet veilig zijn, want u gaat ermee het verkeer in. U moet er goed op kunnen rijden. Veiligheid houdt in dat uw banden goed moeten zijn en uw verlichting goed moet werken. Maar onder veiligheid vallen ook de werking van de accu's en de handremmen van uw voertuig. Tevens is het natuurlijk ook handig wanneer uw richtingaanwijzers het naar behoren doen. Deze onderdelen van uw scootmobiel horen goed te werken om optimale veiligheid te genieten wanneer u zich over straat begeeft. Dat is wel zo prettig!

Scootmobiel onderhoudscontract bij Mobilae 

Wat moet u verstaan onder een scootmobiel onderhoudscontract van Mobilae? Een onderhoudscontract biedt veel voordeel ten opzichte van losse onderhoudsbeurten, namelijk: 

  • Snelle service 24 uur en 7 dagen per week 
  • Op alle onderdelen krijgt u 10% korting 
  • Recht op vervangend vervoer bij pech onderweg 
  • U wordt automatisch door ons benaderd voor onderhoud 
  • Voordeel op onderhoudsbeurten
      

Bel ons! 

Wilt u meer informatie over de onderhoudsmogelijkheden bij Mobilae? Bel 0800 90662 voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord!