Scootmobiel garantie

Een scootmobiel biedt vrijheid en mobiliteit aan een ieder die moeite heeft met lopen. Wanneer u voor een scootmobiel kiest, wilt u er zeker van zijn dat die betrouwbaar en kwalitatief is. Uw mobiliteit is ervan afhankelijk en het zou erg vervelend zijn om ergens op straat stil te komen staan. Om die reden is scootmobiel garantie erg belangrijk. Bij Mobilae bieden wij zeer gunstige scootmobiel garantie aan.

Scootmobiel garantie bij Mobilae 

Bent u, wegens mobiliteitsproblemen, van plan een nieuwe scootmobiel aan te schaffen? Bij Mobilae kunnen wij u daarmee helpen. In de eerste plaats bieden wij alleen maar modellen aan van topfabrikanten. Hierdoor krijgt u altijd prima kwaliteit bij ons. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van gunstige scootmobiel garantie en perfecte service. 

U krijgt namelijk standaard 24 maanden scootmobiel garantie bij de aanschaf van een nieuwe scootmobiel. Wanneer uw scootmobiel niet functioneert, komt er een technische medewerker van Mobilae bij u langs om uw voertuig te repareren. Als u uw scootmobiel jaarlijks laat onderhouden door Mobilae, zullen de voorrijkosten en eventuele vervangende onderdelen voor rekening van Mobilae zijn. U kunt naar wens, uw garantietermijn verlengen tot wel 10 jaar. 

Ook voor bepaalde onderdelen geldt een garantietermijn. Op verschillende verslijtbare onderdelen en de accu's geldt een garantie van 6 maanden.

Onderhoud en service bij Mobilae 

Naast de hele regeling omtrent scootmobiel garantie, is het wel belangrijk dat u uw voertuig goed laat onderhouden. Dat betekent dat u uw scootmobiel periodiek een onderhoudsbeurt dient te geven om deze in goede staat te behouden. Dit heeft twee redenen. In eerste instantie moet u er zeker van zijn dat uw scootmobiel veilig is en naar behoren werkt. U gaat er immers het verkeer mee in en wanneer uw remmen of verlichting niet werken, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast voorkomt u met periodiek onderhoud, vroegtijdige slijtage van de onderdelen. Mobilae monteurs kunnen tijdens een onderhoud alles vervangen, repareren en weer in orde maken. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief voertuig en voelt u zich veilig wanneer u zich over straat begeeft.