Scootmobiel accessoires

Een scootmobiel kiest u vanwege het gemak die het u geeft. Dat geldt ook voor de scootmobiel accessoires. Wanneer lopen vermoeiend wordt en u geen lange afstanden meer kunt afleggen, moet u een andere manier zoeken om toch mobiel te kunnen blijven. Zodat u gewoon uw dagelijkse dingen kunt doen zonder afhankelijk te zijn van anderen. Een scootmobiel geeft dan uw vrijheid terug, want u kunt weer overal heen zonder dat anderen u hoeven te helpen. Dankzij een scootmobiel behoudt u uw mobiliteit en zelfstandigheid.

Scootmobiel accessoires voor comfort, veiligheid of gemak 

Een scootmobiel is één voertuig, maar als u wilt kunt u dit voertuig aanvullen met scootmobiel accessoires of hulpmiddelen. Deze onderdelen kunnen dienen voor extra comfort, veiligheid of gebruiksgemak. Waar kunnen deze scootmobiel accessoires of hulpmiddelen uit bestaan?

Veiligheid 

U kunt specifieke onderdelen kopen om uw gevoel van veiligheid te vergroten. Een mooi voorbeeld hiervan is een drempelhulp. Scootmobielen met 3 wielen kunnen bijvoorbeeld soms minder stabiel aanvoelen dan scootmobielen met 4 wielen. Of u heeft drempels waar u moeilijk overheen rijdt met uw scootmobiel. In dat geval kan een drempelhulp een praktische oplossing zijn om veilig over de drempel te rijden.

Bescherming 

Een ander scootmobiel onderdeel dat u kunt gebruiken is een scootmobiel alarmsysteem. Dit onderdeel is een unieke beveiliging die compleet gemonteerd en met afstandsbediening geleverd wordt. Met een scootmobiel alarm is de kans klein dat uw scootmobiel zomaar meegenomen wordt door iemand anders!

Comfort en gemak 

Andere scootmobiel accessoires zijn met name bedoeld voor extra comfort of gebruiksgemak. Zo kunt u denken aan een regencape of beenhoes voor op de scootmobiel. Maar ook een beensteun, rollatorhouder of zelfs een extra bagagemand kan erg veel comfort bieden, vooral als u lange afstanden aflegt met uw scootmobiel.

Accu's 

De accuis ongetwijfeld één van de belangrijkste onderdelen van een scootmobiel. Ieder scootmobiel heeft een set van 2 accu's. Afhankelijk van het gebruik, hebben de accu's een levensduur tot maximaal 2 jaar. Dat betekent dat u ze dus ongeveer om de 2 jaar moet vervangen.

Scootmobiel accessoires bij Mobilae 

Bij Mobilae kunt u alle scootmobiel accessoires vinden die nog ontbreken op uw scootmobiel. Van drempelhulp tot aan stokhouders en accu's: ons assortiment is zeer uitgebreid!