Scootmobiel Onderhoud

Wanneer u een scootmobiel bij Mobilae aanschaft, kunt u ervan uitgaan dat deze van zeer goede kwaliteit is. Mobilae biedt namelijk alleen maar topmerken van de betere fabrikanten aan. Toch is scootmobiel onderhoud zeker niet overbodig en wordt zelfs nadrukkelijk aanbevolen door alle fabrikanten. Want juist door periodiek onderhoud te laten plegen, waarborgt u de kwaliteit en deugdelijkheid van uw scootmobiel. Met scootmobiel onderhoud voorkomt u immers vroegtijdige slijtage van onderdelen. Bovendien bent u er dan van verzekerd dat uw scootmobiel veilig is om mee op pad te gaan.

Waarom onderhoud?

Scootmobielen horen van deugdelijke kwaliteit te zijn. Bij Mobilae kunt u hier ook van uitgaan, want wij werken alleen maar met topfabrikanten die kwalitatieve producten leveren. Hoe goed de kwaliteit ook is, na een tijdje kunnen er toch mankementen optreden. Banden die slijten en vervangen moeten worden of lampjes die niet meer goed werken. Het tijdig laten uitvoeren van scootmobiel onderhoud, zorgt ervoor dat slijtage meteen wordt aangepakt en wordt tegengegaan.

Periodiek scootmobiel onderhoud

Naast het feit dat een scootmobiel kwalitatief moet zijn, moeten deze voertuigen ook zeer veilig zijn om op te rijden. U gaat er immers het verkeer mee in en maakt misschien wel lange afstanden. Het is absoluut niet de bedoeling dat uw scootmobiel uitvalt tijdens het rijden. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken en is bovendien erg vervelend. Ook wilt u uiteraard, in verband met veiligheid, dat uw banden goed zijn en uw verlichting en richtingaanwijzer goed werken. Periodiek scootmobiel onderhoud is juist op dit vlak zeer aan te raden. Onze deskundige en ervaren monteurs kunnen tijdens een onderhoud alles vervangen, repareren en weer in orde maken. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief voertuig en gaat u met een veiliger gevoel op pad!

Onderhoudscontracten

Wist u dat u bij Mobilae een onderhoudscontract kunt afsluiten? Een onderhoudscontract is een afspraak waarbij u periodiek onderhoud krijgt op uw scootmobiel. U kunt ervoor kiezen om losse onderhoudsbeurten uit te laten voeren, maar hierbij is de kans groot dat een eventuele slijtage niet op tijd wordt opgemerkt en daarom erger wordt. Een onderhoudscontract biedt de volgende voordelen:

  • 10% korting op alle onderdelen
  • Snellere service, 24 uur en 7 dagen per week
  • Recht op vervangend vervoer bij stilstaande scootmobiel
  • U wordt automatisch door ons benaderd voor nieuw jaaronderhoud
  • Kortingen op onderhoudsbeurten

Meer informatie over scootmobiel onderhoud?

Wilt u meer informatie over onderhoud van scootmobielen bij Mobilae? Bel 0800 90662 om te informeren naar de voorwaarden. Niet alleen voor de beste scootmobiel prijs, maar ook voor gedegen scootmobiel onderhoud bent u bij Mobilae aan het juiste adres.