Scootmobiel opvouwbaar

Scootmobielen zijn er in vele soorten. Wanneer u op straat om u heen kijkt ziet u grote modellen, kleine modellen, sportieve scootmobielen of de minder opvallende uitvoeringen. Er zijn vaste scootmobielen op de markt, maar soms is een scootmobiel opvouwbaar. Hoe een scootmobiel er ook uitziet, het doel blijft hetzelfde: namelijk u voorzien van mobiliteit, vrijheid en zelfstandigheid.

Scootmobiel gebruikers genieten vaak optimaal van de profijten die een scootmobiel met zich meebrengt. Een scootmobiel bestuurder zal dan ook net zo vaak buiten komen en leuke dingen ondernemen als iemand die dat lopend doet. Per slot van rekening gaat het om een voertuig dat mensen mobiel maakt en daar mag natuurlijk optimaal van geprofiteerd worden. Zo zijn er ook veel scootmobiel bestuurders die graag op vakantie gaan of stedentripjes willen doen met familie of vrienden. Zij willen dan dat hun scootmobiel opvouwbaar is zodat deze eenvoudig meegenomen kan worden.

Wilt u uw scootmobiel opvouwbaar of vast? 

Afhankelijk van uw wensen, kunt u ervoor kiezen om uw scootmobiel opvouwbaar of vast te kopen. Dat betekent dat het raadzaam is om te kijken naar wat u met uw voertuig wilt doen. Wilt u uw scootmobiel meenemen wanneer u op visite gaat? Wilt u gebruik van uw scootmobiel maken als u op vakantie bent, of een dagje erop uit gaat met vrienden? Dan is het wellicht een slimme keuze om uw scootmobiel opvouwbaar te nemen in plaats van een scootmobiel met een vaste constructie. Zo kunt u uw scootmobiel altijd meenemen in de kofferbak!

Kijk in ons assortiment! 

Bij Mobilae bieden wij een ruim assortiment van scootmobielen aan. Vaste en opvouwbare modellen van verschillende fabrikanten kunt u bij ons komen bezichtigen. Daarnaast adviseren wij u op maat, want het kiezen van een scootmobiel is niet iets wat u dagelijks doet. Onze ervaren medewerkers analyseren uw wensen en behoeften en samen komen we tot de juiste keuze. Ons aanbod bevat zoveel modellen, dat er altijd wel iets tussen zit wat past bij uw situatie!

Opties scootmobiel 

Daarnaast heeft een scootmobiel vaak verschillende onderdelen. Hoeveel afstand wilt u met uw scootmobiel kunnen afleggen? Hoe groot moet uw actieradius zijn? En hoe hard wilt u rijden? Als u van uzelf weet dat u meer ruimte nodig heeft, kunt u overwegen om een bagagemand erbij te nemen. Ook kunt u kiezen voor een verstelbare stuurkolom of verstelbare armleuningen. Diverse onderdelen en opties zijn uiteindelijk bepalend voor de scootmobiel prijs die u betaalt. 

Bel 0800 90662 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!