Scootmobiel Modellen

Een scootmobiel is er om uw leven te vergemakkelijken en om uw lichamelijke mobiliteit te bevorderen. De opvouwbare scootmobiel van Mobilae is een uitkomst voor iedereen die graag op pad is of reist en óók dan alle vrijheid wil. Zowel thuis als op vakantie, is de opvouwbare scootmobiel zeer goed te gebruiken!

Het gemak van een scootmobiel

Wie wilt niet het gemak ervaren van een scootmobiel, wanneer lopen niet meer zo vanzelfsprekend is als dat het vroeger was? Een scootmobiel biedt vrijheid op veel vlakken. In de eerste plaats bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt, zonder dat u afhankelijk hoeft te zijn van andere mensen. U hoeft niet uw kind of uw kennissen om hulp te vragen als u ergens heen moet. Daarnaast bent u met een scootmobiel ook niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer, u bezit immers uw eigen voertuig! Een ander gemak is dat u zelf bepaalt wanneer u op pad gaat. Overdag of in de avond, het maakt niet uit. Met een scootmobiel die voorzien is van verlichting, kunt u ook de straat op wanneer het buiten donker is. Natuurlijk dient u wel, net als alle andere verkeerdeelnemers, goed op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Indien u de verkeersregels en de regels omtrent scootmobielen kent, kunt u veilig en zorgeloos op pad gaan met uw scootmobiel!

Verschil tussen opvouwbare scootmobiel en vaste scootmobiel

Er bestaan diverse soorten scootmobielen waar u uit kunt kiezen. De vaste scootmobiel is vaak wat groter, robuuster en soms iets stabieler. Soms beschikt dit model over 4 wielen. De vaste scootmobiel is bij uitstek het model waar u lange afstanden mee kunt afleggen omdat het een groter actieradius heeft.

Daarnaast bestaat ook de opvouwbare scootmobiel. Deze is vaak compacter en hierdoor ook wendbaarder waardoor deze ideaal is om binnen in huis te gebruiken. De opvouwbare scootmobiel is ideaal als u over smalle paden wilt rijden. Ook is het met dit model gemakkelijker om tussen smalle marktkraampjes te rijden. Tot slot is de opvouwbare scootmobiel natuurlijk de scootmobiel die u heel eenvoudig kunt meenemen op vakantie. Doordat het snel in- en uit te vouwen is, kunt u deze scootmobiel mee vervoeren in de kofferbak van de auto of de bus. Met een opvouwbare scootmobiel geniet u altijd van uw vrijheid, ook als u ver van huis bent!

Opvouwbare scootmobielen bij Mobilae

Bent u overtuigd van het gemak van een opvouwbare scootmobiel? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment of bel 0800 90662 voor meer informatie! Bij Mobilae kunt u zowel een scootmobiel huren als een scootmobiel kopen.