Scootmobiel uitproberen

Een scootmobiel brengt enorm veel voordelen met zich mee. In de eerste plaats bevordert het uw mobiliteit. U bent veel sneller op plaats van bestemming dan u lopend zou zijn. Daarnaast is een scootmobiel comfortabel, want u hoeft alleen maar te zitten en te sturen. De bediening is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met een scootmobiel belast u uw lichaam niet en bent u toch vrij en mobiel! 

Scootmobiel uitproberen voordat u kiest

Voordat u een bepaald model kiest, wilt u natuurlijk de scootmobiel uitproberen. Want alleen al met een korte rit kunt u aanvoelen of een bepaald model alles heeft wat u zoekt. Net als met een auto, is het ook bij een scootmobiel heel belangrijk dat u zich prettig voelt in uw voertuig. Daarnaast kunt u met een proefrit meteen zien hoe goed u kunt rijden. En als dat nog niet voldoende is, kunt u in ieder geval tijdig hierop inspelen door bijvoorbeeld een korte rijcursus te volgen. Omdat wij bij Mobilae weten hoe belangrijk uitproberen is, hebben wij kort beschreven op welke zaken u kunt letten tijdens het maken van een dergelijke testrit. 

Scootmobiel testen op comfort

Als u een scootmobiel heeft gevonden die u wilt uitproberen, is het raadzaam om eerst te kijken naar hoe comfortabel het is. Als u plaatsneemt moet u prettig zitten en een ergonomische houding kunnen aannemen. Let er goed op dat u uw benen goed kwijt kunt. 

Scootmobiel uitproberen op bediening

Verder is het belangrijk om te kijken naar hoe de bediening in elkaar zit. Is de bediening praktisch en vanzelfsprekend? Kunt u prettig sturen met de stuurkolom van de scootmobiel? En hoe zit het met de remmen, verlichting en richtingaanwijzers? Is het plaatje compleet of ontbreekt er nog iets? De antwoorden op deze vragen kunnen doorslaggevend zijn voor uw keuze.

Scootmobiel uitproberen bij Mobilae

Wij hechten er veel waarde aan dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij de mogelijkheid om scootmobielen te komen testen. In onze showroom kunt u verschillende scootmobielen vergelijken. Mobilae beschikt over een oefenparcours waar u kunt oefenen met rijden, parkeren en stallen van een scootmobiel.

Wilt u een scootmobiel uitproberen bij ons? Schroom dan niet om te bellen naar 071-7998227 voor het maken van een afspraak!