Scootmobiel aanschaffen

Een scootmobiel aanschaffen; heeft u daar weleens aan gedacht? Wanneer u moeite heeft met lopen, is het minder vanzelfsprekend om erop uit te gaan. Vaak bent u dan afhankelijk van derden en dat betekent dat u niet uw eigen tijd kan indelen. Zowel lichamelijk als sociaal, biedt een scootmobiel enorm veel voordelen wanneer u minder gemakkelijk loopt. Zo bent u met een scootmobiel weer mobiel en vrij, onafhankelijk en snel. U kunt gaan en staan waar u wilt en wanneer u wilt. U hoeft geen rekening te houden met andere mensen, maar andere mensen ook niet met u. Als u het zo bekijkt, is een scootmobiel een bijzonder voertuig dat uw geld dubbel en dwars waard is. 

Scootmobiel aanschaffen voor vrijheid

U kunt zich wellicht voorstellen hoe groot het verschil is die een scootmobiel teweeg kan brengen. Opnieuw naar de supermarkt of erop uit betekent voor veel mensen dat ze een stukje vrijheid terug krijgen. Des te belangrijker is het dat u tevreden bent met uw aankoop. Een scootmobiel aanschaffen is immers een investering. Wij als Mobilae begrijpen heel goed dat u waar wilt voor uw geld.

Wat vindt u belangrijk?

Om uiteindelijk voor de juiste scootmobiel te kiezen, is het raadzaam om van te voren stil te staan bij uw wensen. Zo kunt u uzelf de volgende vragen alvast stellen:

  • Wilt u een scootmobiel die hard moet rijden, of bent u tevreden met een maximale snelheid van 7 km per uur?
  • Gaat u lange afstanden afleggen? Als u antwoord hierop 'ja' is, raden wij aan om te kijken naar een groter model
  • Heeft u de behoefte aan een vering onder uw stoel?
  • Bent u rechts- of linkshandig? Dan weet u wat voor bediening u nodig heeft
  • Hoe wendbaar wilt u dat uw scootmobiel is? Als u hem gaat gebruiken in een kleinere ruimte (huis, woonkamer) kunt u kiezen voor een kleiner model met grotere wendbaarheid
  • Wilt u er nog extra opties bij zoals extra bagageruimte of een zuurstoffleshouder?

Scootmobiel aanschaffen bij Mobilae

Weet u niet precies welke opties u wilt op uw scootmobiel? Twijfelt u aan een bepaald model? Mobilae helpt u graag bij het zoeken naar een geschikte scootmobiel. Tijdens een bezoek van onze adviseur of een bezoek aan onze showroom kunt u uw scootmobiel uitproberen voordat u een beslissing neemt. Bel 071-7998227 om een afspraak te maken met één van onze adviseurs!

    •    Vrijblijvende offerte aanvragen
    •    Gratis brochure aanvragen