Opvouwbare scootmobiel kopen

Wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen? Dan bent u bij Mobilae aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan opvouwbare modellen.

Gemak van een scootmobiel

Een scootmobiel biedt veel vrijheid. U kunt er zelf mee op pad, zonder dat u hier hulp bij nodig heeft. Maar een scootmobiel biedt ook snelheid, comfort en ander gemak. Zo kunt u bijvoorbeeld boodschappen in uw mand doen waardoor u niks hoeft te dragen. U hoeft geen taxi te bestellen of op de bus te wachten. U kunt uw eigen tijd indelen en gaan en staan waar u maar wilt. Met eigen vervoer bent u altijd en overal mobiel!

Verschillende modellen

Omdat de verwachtingen van mensen verschillen, bestaan er ook verschillende soorten scootmobielen. Het zal u vast wel opgevallen zijn dat sommige modellen 4 wielen hebben, terwijl andere scootmobielen maar 3 wielen hebben. Ook is het ene model groter dan de ander. Een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen vaste en de opvouwbare scootmobielen. Een vaste scootmobiel is vaak wat groter, robuuster en geschikt voor de langere afstanden. Een opvouwbare scootmobiel is wendbaar, compact en gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor normale tot kleine
afstanden. 

Opvouwbare scootmobiel op vakantie

Een opvouwbare scootmobiel kan gemakkelijk meegenomen worden op reis. Dat komt doordat het eenvoudig in te klappen is, maar ook omdat een opvouwbare scootmobiel erg licht is. Deze scootmobielen passen daarom vrijwel in iedere kofferbak, bus, trein of zelfs het vliegtuig. Dankzij een opvouwbare scootmobiel geniet u zelfs op vakantie van uw vrijheid en mobiliteit!

Binnenshuis gebruiken

Een scootmobiel is niet altijd bedoeld om buiten te gebruiken. Als u dat wenst, kunt u er ook binnenshuis gebruik van maken. Een opvouwbare scootmobiel is hier erg geschikt voor omdat het compact en zeer wendbaar is. Deze wendbaarheid komt erg goed van pas, met name in kleine ruimtes. U kunt uw scootmobiel overal naartoe meenemen. Zo blijft u altijd mobiel; ook bij vrienden en familie in huis!

Meer informatie?

Wilt u het gemak van een opvouwbare scootmobiel genieten? Bel dan direct naar 071-7998227 voor meer informatie of een afspraak met één van onze adviseurs. Mobilae helpt u graag verder!