Scootmobiel verhuur

Als u tijdelijk gebruik wilt maken van een scootmobiel, hoeft u natuurlijk niet per se een nieuwe scootmobiel aan te schaffen. Een scootmobiel is immers ook een investering voor in de toekomst en daarom hoopt u er lang gebruik van te kunnen maken als u er één koopt. Als u echter van te voren al weet dat u er maar tijdelijk behoefte aan heeft, kunt u ervoor kiezen een vaste of opvouwbare scootmobiel te huren bij PractiComfort. Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom het raadplegen van onze scootmobiel verhuur, de perfecte oplossing kan zijn voor u! 

Huren als optie

Als u bij voorbaat al weet dat u een scootmobiel niet langer dan een paar maanden gaat gebruiken, kan scootmobiel verhuur een optie zijn voor u. Ten eerste omdat u dan bespaart op de kosten die u maakt wanneer u een scootmobiel aanschaft. Ten tweede hoeft u geen onderhoudskosten en reparatiekosten te betalen. 

Scootmobiel meenemen op vakantie

Als u op vakantie gaat, is het huren van een scootmobiel ook een goed alternatief. Bovendien kunt u, als u dat wenst, kiezen voor een opvouwbare scootmobiel. Dat betekent dat u uw huurmodel eenvoudig mee kunt nemen in de auto, trein of in het vliegtuig. U kunt er tijdens uw vakantie volop gebruik van maken en de scootmobiel weer inleveren wanneer u terug bent. Met deze optie hoeft u niet per se een scootmobiel te kopen. Bovendien geniet u dan ook op uw vakantiebestemming van uw vrijheid en mobiliteit! 

Scootmobiel verhuur bij PractiComfort

Bij PractiComfort kunt u een scootmobiel huren voor een tijdelijke periode. De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Er zit bijvoorbeeld een verschil in de kosten tussen een e prijzen voor scootmobiel verhuur.

Prijs per maand:

Voor een vaste scootmobiel
                                 v.a. € 200,-
Voor een opvouwbare scootmobiel                                 v.a. € 100,-

Meer informatie over scootmobiel verhuur bij PractiComfort

Heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig en wilt u meer informatie over huren bij PractiComfort? Bel voor informatie naar 071-7998227 en maak een afspraak met één van onze adviseurs.