Wat vertellen klanten over Mobilae

Mobilae team

Mobilae hecht veel waarde aan haar klanten en goede service. Daarom willen graag horen wat u van ons vindt. Lees hier wat onze klanten over ons geschreven hebben.


4stars Dhr A.van Amerongen, woensdag 23 maart 2016

snelle en correcte aflevering

Wij waren d.m.v google opzoek naar een opvouwbare scootmobiel en kwamen terecht bij Mobilaes scootmobielen.nl. Ik kreeg de gelegenheid om een informatie brochure aan te vragen, waar ik gebruik van maakte, kort daarna werd ik al telefonisch benaderd door een heel vriendelijke dame voor een afspraak voor een demonstratie, ook dat werd correct en vriendelijk afgehandeld. Na enkele dagen werd hij als nieuw afgeleverd terwijl onze vraag een tweede hands was. 


4stars Dhr/ J.C. Schalkers, zaterdag 18 maart 2017

boven verwachting

ik heb lang gewcht met de aanschaf van mijn scootmobiel.Dat was dom, want nu ik hem heb geniet ik ervan. Ook op slecht wegdek en stoepranden heb ik geen probleem. voor de klantvriendelijkheid verdient Mobilae een 10.Alles dus dik in orde. Misschien is er wel een foefje om de gashandel vast te zetten. Nu krijg ik een koude duim met kramp. Voor het overige alle lof. 


5stars Dhr. Westdijk, donderdag 24 maart 2016

Ga met Mobilae in zee, en u bereikt veilig de overkant

Ik had een bolero,maar verouderd. Ik heb Mobilae gebeled en een afspraak gemaakt, en de heren zijn geweest, en met uitleg en precentatie van een WALZ 20 heb ik besloten die scootmobiel te kopen. De levering was ,snel en service is uitstekend. Men word bij Mobilae goed begeleid en als mens behandeld, ik raad iedereen aan

om daar een scootmobiel te kopen. Ik dank de heren voor de goede verzorgingg en begeleiding.


5stars To Dijkman, woensdag 27 april 2016

Fijne mensen en prima uitleg en service

Wij zijn bijzonder fijn geholpen door de vertegenwoordiger van Mobilae, Ze nemen rustig de tijd om je precies te vertellen waar je op moet letten En je kunt alles op je gemak testen .De aflevering was ook prima geregeld en netjes op tijd. Dus in een zin gezegd Een prima zaak met fijn toegewijd personeel,bedankt Mobilae,jullie zijn zeker een aanrader. 


5stars Loeffen - Cox, maandag 21 november 2016

Goede nazorg

Na aankoop van de scootmobiel, twijfelde ik of ik wel de goede keuze had gemaakt. Na mijn telefoontje kwam de adviseur nog een keer langs om me de modellen nogmaals te demonstreren, na lang proberen hebben we toch besloten de eerst gekozen scootmobiel te behouden en heb ik meer zekerheid in de gemaakte keuze. Er is veel geduld voor de klant en dit alles zonder extra kosten! Zelfs een teveel betaalde 75 euro werd gelijk teruggestort. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen bij Mobilae te kopen. 


5stars Akker, donderdag 12 januari 2017

Kan Mobilae iedereen aan bevelen.

ik heb goede ervaring met Mobilae.Vertegenwoordiger was heel vriendelijk, sociaal meelevend, niet opdringerig. De aflevering was ook prima in ord


5stars Django Pels, maandag 27 februari 2017

IN EEN WOORD: GE-WEL-DIG-E SERVICE!!!

Ik ben dan weliswaar (nog) GEEN klant van Mobilae te noemen...(ik val nog niet in de leefstijds-doelgroep),maar ik ben na een HARTVERWARMENDE ("Gratis-Rollator") ACTIE van Mobilae enórm vooruitgeholpen in mijn (afgenomen) Mobiliteit. Nadat mijn vriendin me verrast had te vertellen dat Mobilae zéér begaan was met het gegeven dat ik (door mijn progressieve spierziekte) zeer behoeftig was geworden aan een nieuwe rollator (omdat de mijne inmiddels wat 'kuren' begon te vertonen door slijtage),en haar hadden teruggemaild, dat ze MIJ OOK die Rollator-Actie "gunden". Sterker nog: ik KREEG er "gewoon" een van ze!! En omdat ik de nieuwe rollator niet zelf kon ophalen in Katwijk...werd het nog gebracht bij me thuis ook!!

Alle Lieve mensen van Mobilae...HARTELIJK BEDANKT voor deze ENORM RUIMHARTIGE SERVICE!! Jullie hebben 2 mensen ZEER BLIJ gestemd EN ontroerd, dat er "zomaar" aan ons gedacht is...

De (Marathon) Rollator rrrrolt als een zonnetje,en al was ie bij deze aan mij "gratis" gegund..JULLIE ZIJN ONBETAALBAAR GOED! (en zal daarom GOED gebruikt worden..nogmaals Dank voor ALLES!!

Dus mensen in het algemeen ; Oordeelt nooit op EEN (mindere) "service-ervaring" (van Mobilae in deze zeker niet:...ER WERKEN DAAR OOK MENSEN, die WEL (belangeloos EN ruimhartig) "meedenken met de Mindervalide Medemens...Oud of jong, "gezond" of "anders gezond"...)

I rest my case...5stars De Heer J. van Urk, maandag 01 oktober 2012

sterk verbeterde service Mobilae

Ik heb op 18-09-2012 een negatieve beoordeling geschreven maar na enkele telefoontjes met de hr. van Diest (service manager) is een klacht over een relax- fauteuil op een zeer coulante manier opgelost. Ik moet dan ook constateren dat de service van Mobilae met sprongen is verbeterd. mijn complimenten hiervoor.
J. van Urk


4stars mevr. Breuer, vrijdag 26 augustus 2016

Je bent bij deze firma een mens en geen nummer.

Beste lezer/s.
Na de grote teleurstelling over het geleverde scootmobiel via de gemeente van een andere firma kwam ik via internet bij U terecht. Snel (dezelfde dag nog) werd ik door een zeer vriendelijk dame teruggebeld. Goed met haar kunnen spreken.Direct een afspraak(binnnen een week) voor het gewenste product te kunnen beoordelen. Deze verkoper (zeer behulpzaam en vriendelijk, en begrip tonend voor mijn situatie) kwam met een bus vol modellen,Klasse. Meteen was het duidelijk en heb er een gekocht. Ik ben gered. Jammer wel dat bij levering de stoel wiebelde ,alsof ik op zee zat...De man die het leverde vond dit normaal , ik niet. Erg teleurgesteld. Uw firma gebeld en ook naar het serviceteam en een paar dagen later constateerde de monteur( ook weer vriendelijk, behulpzaam en begrip tonend) dat de stoel inderdaad niet goed was. Zo ging dat niet, zei hij. Ik hoop dat het deze week dan ook opgelost kan worden. Als dit kan vind ik tot nu toe jullie firma TOP Vriendelijk, snel, behulpzaam en veel begrip tonend naar de klant. Je bent bij jullie een mens en geen nummer Dank je wel


5stars Mevrouw Vissers-Tielemans, maandag 31 oktober 2016

Mobilae denkt me je mee

Mobilae, dit is een bedrijf waar je naar terug gaat. Voor vaste scootmobiel en opvouwbare. Fijne mensen die je bezoeken en met je meedenken. Ook de aflevering en onderhoud gaan perfect. Complimenten.


4stars Mevrouw Pos, dinsdag 29 november 2016

Goede afhandeling

Dank aan de medewerkers, om ondanks de procedures, er voor te zorgen dat het benodigde onderdeel toch snel geleverd werd. Hierdoor kon mijn man snel weer gebruik maken van zijn (onmisbare) scootmobiel.


4stars Mevrouw Koops-van Drimmelen, maandag 09 januari 2017

klantvriendelijk vakmanschap

Goed vakkundig advies gekregen en duidelijke instructies. Telefonische communicatie niet goed. Men wist niet bij herhaling mijn telefoonnummer ! Het tijdstip van plaatsing stond op papier een week eerder gepland dan de daadwerkelijke uitvoering

Verder erg vriendelijke en vakkundige monteurs!


4stars bianca tempelaar, donderdag 21 januari 2016

goede serive

Ik ben zeer tevreden over jullie


5stars G.S. Harten-Ford, vrijdag 03 februari 2017

Behulpzaam

Zeer vriendelijk en bekwame mensen, van kantoor tot verkoper tot bezorger tot service monteur. Ben jaren vaste klant en ga nergens anders.


5stars Mevrouw C.W.van den Broek, zaterdag 04 februari 2017

Na het aanvoelen als een koude douche door een ander bedrijf voelt de behandeling van Uw bedrijf als een warm bad.

Ik had een heel onprettige ervaring met een ander bedrijf, waar wij een sta-op-stoel hadden aangeschaft, waardoor het contact met Mobilae als een warm bad aanvoelde. Ik had dit adres via de PC en nam op zaterdag contact met hen op. 's Maandags kwam een verkoper met een stoel en een folder met andere stoelen. Ik kreeg goede voorlichting. Op de woensdag daarna werd er 's morgens om half 12 een nieuwe stoel gebracht. Dit was een showroommodel, waardoor ik nog een flinke korting kreeg. En nu ik deze stoel morgen 14 dagen in mijn bezit heb, kan ik alleen maar zeggen, dat ik heel blij en tevreden met mijn aankoop kan zijn. Het is een leren stoel, crème kleurig, hij past goed in mijn interieur, hij zit verrukkelijk en is heel duidelijk te bedienen. Ik kan niet anders dan de firma Mobilae van hartebij U aanbevelen. 


5stars Mevrouw H.H.Buijs, zaterdag 06 februari 2016

Wij vinden de hulp die is gegeven heel goed.

Mijn beoordeling is heel goed. Er word goed naar je geluisterd. Jullie luisteren naar de wens waar het om gaat. Dus van deze kant zeker een 10 met een griffel. En daarmee heel veel dank van ons.

Met Warme Hartelijke Groeten. Fam Buijs.


5stars Dhr Flecken, donderdag 11 februari 2016

een genot voor ons

nu gaan we samen op stap heel goed alles duidelijk uit gelegd vriendelijk netjes geen op dringen. keuze genoeg


5stars Meneer en mevrouw Tuitman, donderdag 11 februari 2016

dit is wel een snelle service

we hebben een gebruikte scootmobiel van hun en alles is naar wens


5stars Erik Driessens, zaterdag 11 februari 2017

Vlotte levering, goede bereikbaarheid

Ik was toe aan een nieuwe scootmobiel (inklapbaar) en een kofferbaklift. Binnen enkele dagen demonstratie gehad en ruim een week later was alles ingebouwd.


5stars Dhr. Heemskerk, maandag 27 maart 2017

Geweldig bedrijf

Ik had gisteren informatie aangevraagd over een scootmobiel en binnen een half uur werd ik al gebeld door Joel Lemstra en heeft me van alles uitgelegd, als ik nog vragen had kon ik altijd terug bellen. Binnen 10 minuten werd ik terug gebeld door Joel Lemstra dat er een collega vandaag bij ons in de buurt was en dat hij dan daarna bij ons kon langs komen als het ons uit kwam. Tuurlijk zeiden wij kom maar langs, er kwamen twee hele keurigen jonge mannen bij ons op bezoek en zeiden dat ze Gijs en Sander waren. Gijs stelde Sander voor als zijn collega die van alles wilde leren over het bedrijf en ik zei kom binnen. Tijdens een heerlijk kopje koffie heeft Gijs ons van alles gevraagd, wat onze wensen waren, wat wij verwachte van een scootmobiel ga maar door. Gijs heeft ons heel goed geholpen. Tijdens een tweede kopje koffie wisten we welke scootmobiel het beste was voor mij, Gijs ging kijken wat hij voor ons kon doen. In tussen was ik Sander aan het testen wat hij al wist over het bedrijf hahaha We hebben een deal gesloten en nu maar wachten op volgende week of alles geregeld is en in orde is. Als alles goed gaat dan kan ik de scootmobiel over twee weken geleverd krijgen Ik heb besloten voor een scootmobiel Cyclone 16-3W En nu maar wachten tot de dag dat hij afgeleverd wordt. Ik wil nogmaals Joel Lemstra, Gijs den Hertog en Sander bedanken voor de super vriendelijke service en duidelijke uitleg Jongens jullie zijn TOPPERS en zeker een aanrader. Martin heeft mijn scootmobiel inmiddels bij ons afgeleverd en alles uit gelegd


5stars Ger Van Der Windt, dinsdag 28 februari 2017

Practisch

Dit bedrijf en haar medewerkers doen er alles aan om een tevreden klant achter te laten.Je kan met een gerust hart met hun in zee gaan.


5stars Mevrouw De Jong, zondag 27 maart 2016

goede directe service

goede service 10+


5stars Mevruow van Weel, dinsdag 28 maart 2017

ik heb al aan bevelingen gedaan

ik ben zo blij met mijn scootmobiel hij doet wat ik er van verwacht en brengt me waar ik al jaren niet kon komen 


5stars Dhr. G Brussé, maandag 10 april 2017

goede service en goede gesprekken

Ik heb een scootmobiel gekocht bij Mobilae. Na wat oefenen hoop ik er veel plezier van te hebben, Dus mocht het nodig zijn om er ook een te kopen raad ik je dit adres aan


5stars Mevrouw D.Turk-Pouw, maandag 28 maart 2016

gewoon perfect

een heel goede verkoper en bij aflevering was het ook heel goed. we hebben dus alleen maar goede argumenten. 


5stars Harry Van Oijen, zaterdag 30 april 2016

goed gesprek, een goede service en meer klant gerichtheid

door met de juiste mensen te spreken, die begrijpen wat de wensen van de klant zijn, heeft mijn vrouw nu een goede scootmobiel en een goede service en zijn we goed tevreden over Mobilae. 


5stars Mevrouw Van Den Broek, woensdag 10 mei 2017

aandringen is bij Mobilae geen probleem.

Mobilae voelt zich als vrienden ook bij ons thuis 


5stars Dhr. A. Leers, zondag 05 juni 2016

Mobilae is echt comfort

alles goed geregeld en een goed advies 


5stars Toine Tiggelman, vrijdag 08 juli 2016

Mobilae is top bedrijf!

Vandaag 8 juli bezoek gehad van verkoper Mobilae Martijn van Delden. Martijn heeft ons prima geholpen met de aankoop van een opvouwbare scoot mobiel.Hij heeft een duidelijke uitleg gegeven, en ons prima geadviseerd. Mobilae kan trots zijn op verkopers als Martijn van Delden! 


5stars Will Kelders, donderdag 21 juli 2016

after sales heeft de zaak goed en naar alle tevredenheid opgelost

na aanvankelijk niet geheel tevreden te zijn geweest heeft een goed gesprek tussen de after sales manager met mij een goede oplossing gezocht en gevonden dus herzie mijn mening over dit bedrijf tot perfect en kan het aanraden maar denk zelf ook goed na wat wil ik wat kan ik en wat zijn mijn mogelijkheden zodat je bij het aankoopgesprek desnoods een lijst met vragen klaar hebt liggen zodat ook de verkoper weet dat zijn de wensen en daar moet de scootmobiel aan voldoen 


5stars Jeroen Heetkamp, dinsdag 23 augustus 2016

De Hurricane 30

Twee maanden geleden ging ik met Mobilae praten over het inruilen van mijn Wals 15, zoals mijn eerste scootmobiel heette. Het was een hele dure geweest, en ik kreeg gelijk de eerst maand al een probleem waardoor ik een paar keer flink geschrokken ben. Een keer hield mijn scoot er midden op een kruising mee op en de RET bus die keihard remde kwam op 10 cm van me vandaan tot stilstand. Binnen een uur werd ik door een taxibus incl. scootmobiel opgehaald, maar ik was 'm vervolgens dik 10 dagen kwijt, terwijl het wel het middel is waarmee ik op en neer naar mijn werk moet. Om het goed te maken kreeg ik een waardebon van € 250,- en dat bracht mijn vertrouwen in Mobilae een beetje terug. Het duurde wel een behoorlijke tijd voor ik over de schrik heen was, want je moet er uiteindelijk blindelings op kunnen vertrouwen. Wel merkte ik dat hoe langer ik er op reed hoe stugger hij eigenlijk bleek, zodoende dat ik over een inruil ging denken. Een vertegenwoordiger was er snel, en vertelde me dat de wals een erg oud model was waar hij niet veel voor terug kon geven, dus als ik een andere wilde moest ik flink bijbetalen. Meer dan Els en ik ons konden veroorloven. Dus gingen we een model lager in de categorie, en kochten de cyclone 22. Die bleek een stuk beter tot ik er 14 dagen geleden achter kwam dat die cyclone 22 ergens anders een dikke € 2500,- minder kostte. Hierop werd ik boos en heb dat via de sociale media breedvoerig laten weten ook. Volkomen onverwachts belde de manager klantentevredenheid op en die vroeg hoe hij mijn voor hem wel begrijpelijke ontevredenheid kon goedmaken. We kwamen tot hele redelijke afspraken en ik was daar ook helder over in mijn beoordeling op bijvoorbeeld TrustPilot. Ik stelde mijn mening bij van een 1 naar een acht. Vervolgens krijg ik opnieuw dezelfde manager aan de telefoon, en die wilde weten waarom ik nog niet 100% tevreden was. Ik vertelde hem het complete verhaal over de schrik, de inruil, het feit dat ik bijna € 10.000,- aan Mobilae betaald had, overigens met onderhoudscontract, thuisbrengservice en dergelijk, en dat ik nu weliswaar een nieuwe scoot zou krijgen maar nog niet diegene die ik graag had willen hebben als zij wat redelijker waren geweest met de inruil. De manager dacht helemaal met me mee en zag de redelijkheid van mijn gedachtengang in, en dus heb ik nu een Hurricane 30 gekregen, een schootmobiel van het laatste model, een actieradius van 70km, 2 110 ah accus , waarmee deze 20km p/u kan en een waardebon waarmee ik de eerste reparaties kan betalen. Ik moet eerlijk zeggen dat Mobilae me in alle mogelijke wensen is tegemoed gekomen en ik nu mijn oordeel ook op Trustpilot zal bijstellen naar een TIEN, een cijfer wat ik nauwelijks of nooit geef. Ik durf nu ook rustig te zeggen dat dit hele gebeuren me verbaasd heeft en boven elke verwachting was. Ik heb dan ook nog niet eerder meegemaakt dat een bedrijf zoveel waarde hecht aan hun reputatie en de relatie met hun klanten, en dat ik eerst nog wantrouwig was of ze woord zouden houden, maar ze maken hun woord ook waar. 


5stars Claudia Hermanns, donderdag 06 oktober 2016

cyclone 22 Hele mooie scootmobiel

Ik ben bezocht door Ron en Christiaan en ik ben op een bijzonder prettige en ontspannende manier geholpen, waardoor ik meteen mijn scootmobiel heb besteld. De scootmobiel is netjes geleverd en het is een mooi ding. Nog wel even wennen buiten, maar dat heeft met mijzelf te maken. Mobilae heeft alles heel netjes afgehandeld en ik ben echt tevreden. Vandaag kwam er iemand van de Gemeente voor de aanpassingen en ik kreeg een compliment dat ik zo een mooie scootmobiel had. Dat was een fijne bevestiging voor mijn keuze. Alles is bespreekbaar geweest.Hartelijk groet en nogmaals mijn dank. 


5stars arend rog, donderdag 03 november 2016

hurricane racing 25 is the rolls royce onder de scootmobielen

ik wil graag mijn mening zeggen van mijn aankoop hurricane 25. een perfecte uitstraling en rij. comfort is bijzonder goed geveerd, ook bij het aan huis komen met diversen model scootmobielen. er word niets aan gepraat de keus ligt volledig bij de koper. er was een koffer gemonteerd onder de stoel, maar niet naar mijn zin. na een telefoontje kwam er een monteur kijken en samen kwamen wij overeen dat de constructie anders gemaakt zal gaan worden, zodat hij minder kwetsbaar op mijn scootmobiel gemaakt word,als de service zo blijft, dan heb ik de keus van mijn leven gemaakt ik raad dus iedereen aan kopen bij een dealer van dit kaliber 


5stars nanda, dinsdag 30 december 2014

hoe blij ik ben met een scootmobil

na 3 maanden binnen te hebben gezeten kan ik per 24-12-2014 weer naar buiten met een scootmobile ik dacht dat het niet mogelijk was maar dank zij Theo kan het nu wel 10000 maal dank Theo je bent een toffe gozer